Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Oidipusz - nyomozás


József Attila Színház

2018. április 13. 16:00

Oidipusz nyomozás ókori krimi Beavató színház fiataloknak.

A Rómeó és Júlia beavató színházi produkció alkotói új bemutatóra készülnek. Ezúttal Szophoklész Oidipusz királyát dolgozzák fel – fiatalok számára, fiatalokkal.

Az ókori görög tragédia mindmáig friss és izgalmas formában mutatja be egy bűnügyi nyomozás, egyben egy ember én-keresésének történetét. Oidipusz tizenöt éve uralkodik jó és megbecsült királyként Thébai népe felett, amikor a várost pestisjárvány támadja meg. Egy jóslat szerint a gyilkos kór megfékezéséért egy másik gyilkost kell megtalálni: azt, aki végzett az előző uralkodóval, Laiosszal. Oidipusz haladéktalanul kutatni kezd a múltbéli esemény homályos nyomai után – egyszerre vezetője és bírája az ügynek. Miközben fokozatosan fény derül Laiosz halálának körülményeire, egyre többen próbálják Oidipuszt megállítani. Ő azonban kérlelhetetlenül halad előre a múltban, amely újabb és újabb sötét részletet tár fel saját életéből is.